EnergyWeek 2023 alkaa maanantaina

EnergyWeek 2023 alkaa maanantaina

15.3.2023

Maanantaina avataan 11. kerran EnergyWeek -tapahtuma. Energia-alan huipputapahtuma järjestetään 20.–24.3.2023. Vaasan kaupungintalolla. Paikalle odotetaan jälleen kerran tuhansia osallistujia kymmenistä eri maista. Ohjelma on suurimmaksi osin englanniksi.

Viiden päivän mittaisen tapahtumaviikon aikana kuullaan energia-alan viimeisimmät uutiset sekä kiinnostavimmat uudet caset ja innovaatiot esitellään osallistuville energia-alan huippuammattilaisille. EnergyWeek on Pohjoismaiden merkittävin verkostoitumis- ja myyntitapahtuma niin paikallisille, kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille.

EnergyWeek käynnistyy maanantaina perinteisellä Energia- ja ympäristöseminaarilla, joka on muusta viikosta poiketen suomenkielinen vaikuttajaseminaari. Tämän vuoden teemana seminaarissa on ”Suurinvestoinnit mahdollistamassa eurooppalaista vihreää siirtymää”. Seminaarin toisessa osassa keskitytään energiapoliittiseen puoluetenttiin, jossa keskustellaan TKI-rahoituksen merkityksestä, haetaan ratkaisuja Suomen lupaprosessien haasteisiin ja pohditaan, miten varmistetaan alueelle suunniteltujen investointien toteutuminen.

Ilmoittaudu tästä, päiväohjelma on ilmaista.

Siirry "Ajankohtaista liitosta"-sivulle