Bild av kartan - Kuva kartasta

Perheille sopivat matkailukohteet Pohjanmaalla koottiin samalle kartalle

1.6.2022

Pohjanmaalle on valmistunut kartta perheille sopivista kulttuuri- ja luontomatkailukohteista. Kartan avulla halutaan tuoda esiin maakuntamme jännittäviä matkailukohteita ja houkutella lisää turisteja alueelle.

Kuntien kulttuuritoimet ovat ehdottaneet eri kohteita. Vaikka painotus on lapsiperheissä, suurin osa kohteista käy kelle tahansa. Kaikki paikat eivät ole saavutettavia, mutta niihin pääsee lastenvaunuilla.

– Pohjanmaalla on paljon sopivaa lomatekemistä lapsiperheille! Turistien ja myös maakunnan asukkaiden on helppo poimia kartalta itselleen sopivia käyntipaikkoja, sanoo Pohjanmaan liiton kulttuurisuunnittelija Seija Punnonen.

Valitettavasi tilanpuutteen vuoksi kaikkia helmiä ei voitu karttaan laittaa, mutta siellä ohjataan etsimään lisää visit-sivustoilta.

Kartan taustalla on Pohjanmaan kulttuurimatkailun aluetiimi, johon kuuluu edustus jokaisesta seutukunnasta sekä muutama muu taho. Kartan työstivät Kristiinankaupunki, Metsähallitus, Pietarsaari, Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan museo, Vaasan kaupunki ja VASEK/Kyrönmaan matkailuhanke.

Kartta. Saavutettava kartta, ks linkki alla

Kartta (PDF, klikattava versio)

Kartta (PDF, saavutettava versio)

Siirry "Ajankohtaista liitosta"-sivulle