EU-flaggan -  EU-lippu

RePowerEU-hakukierros on käynnissä - infotilaisuudet ensi viikolla

25.11.2022

EU:n innovaatiorahaston suurten hankkeiden kolmas hakukierros on käynnissä. Haussa on jaossa kolme miljardia euroa vähähiili-investointeihin, teollisuuden sähköistymiseen, vetyyn sekä energiateknologioiden valmistukseen ja pilotointiin. Haku on auki 3.11.2022-16.3.2023.

Hakukierroksen infotilaisuudet järjestetään webinaareina tiistaina 29.11 klo 14 ja keskiviikkona 30.11 klo 10. Tilaisuuksissa käydään läpi edellisen suurten hankkeiden hakukierroksen kokemuksia ja tilastoja sekä uuden haun aihealueita ja tuen myöntämisperusteita. Tilaisuuteen voi ilmoittautua maanantaihin 28. marraskuuta saakka. Ilmoittaudu mukaan tästä. Webinaarit järjestävät Komission ilmastotoimien pääosasto (DG CLIMA) ja Euroopan ilmasto-, infrastruktuuri- ja ympäristöasioiden toimeenpanovirasto (CINEA).

RePowerEU-haku kattaa seuraavat teemat: yleiset vähähiilisyyshankkeet (1 miljardia euroa), sähköistys teollisuudessa ja vety -teema (1 miljardia euroa), puhtaan teknologian valmistus -hankkeet (700 miljoonaa euroa) sekä keskikokoiset pilottiprojektit (300 miljoonaa euroa).

Lue lisää Työ- ja elinkeinoministeriön verkkosivuilta.

Siirry "Ajankohtaista liitosta"-sivulle