Muut osallisuusverkostot

Pohjanmaan kuntien osallisuusfoorumi 

Osallisuusfoorumi on tarkoitettu Pohjanmaan kuntien työntekijöille sekä muille kuntien osallisuuskysymyksistä kiinnostuneille tahoille, jotka työssään miettivät ja kehittävät osallisuutta ja osallistamista joko päätoimisesti tai vain pienenä osana tehtäviään. Osallisuusfoorumi on Pohjanmaan liiton koordinoima ja se tukee kuntien osallisuustyötä. Foorumin tarkoituksena on jakaa kollegiaalista tukea ja kokemuksia sekä hyviä käytäntöjä Pohjanmaan kuntien kesken.  

Kokoonnumme noin 4 kertaa vuodessa keskustelemaan eri osallisuusteemojen ympärille.

Kevään 2023 tapaamiset: 

14.2.2023 klo 9.30–11.00 Tervetuloa tutustumaan Vaikuta! -teemapäivään. Perehdytyksen teemapäivään järjestää Nuorten Suomi. 

Syksyn 2022 tapaamiset:

6.10.2022 Osallistuva budjetointi 

Kevään 2022 tapaamiset:

12.4.2022 Kunta-järjestöyhteistyön rakenteet

10.5.2022 Tapaaminen kuntien ja Pohjanmaan hyvinvointialueen kanssa

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä:
Nuorten osallisuuden kehittäjäverkosto

Verkoston tavoitteena on parantaa Pohjanmaan nuorten vaikutus- ja osallistumismahdollisuuksia esimerkiksi päätöksentekoon ja palveluiden kehittämiseen. Kehittäjäverkostoa koordinoivat yhteistyössä Pohjanmaan hyvinvointialue ja Pohjanmaan liitto.

Ajankohtaista

Elinvoimaa nuorten osallisuudesta -työpaja

Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohjanmaan liitto ja Nuorten Akatemia ry järjestävät 4.5. klo 17–19 Elinvoimaa nuorten osallisuudesta -työpajan. Työpajan kohderyhmiä ovat Pohjanmaan kuntien, hyvinvointialueen ja maakunnan liiton henkilöstö ja päättäjät sekä Pohjanmaan nuoret. Työpajassa suunnitellaan, miten nuorten osallisuutta voidaan kehittää.

Verkostoon toivotaan mukaan oppilaitoksia Pohjanmaalta. Haluaako oppilaitoksesi mukaan verkostoon?

Ota yhteyttä: