Vuoden tasa-arvoyritys 2021

Kun työpaikalla panostetaan tasa-arvoon, voivat työntekijät paremmin. Yrityksillä, joissa mietitään tasa-arvoasioita, on paremmat mahdollisuudet kehittyä nopeammin. Ne ovat usein innovatiivisempia ja taloudellisesti kannattavampia. Palkinto Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys jaetaan keväällä 2021, jotta voimme nostaa esille ja kiittää yrityksiä, jotka aktiivisesti pyrkivät entistä tasa-arvoisemmiksi.

Kuka vain voi ehdottaa Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritystä. Ehdokkaiksi toivotaan yrityksiä, jotka tarjoavat hyviä esimerkkejä tasa-arvosta työelämässä. Ehdottaa voi esimerkiksi omaa yritystään, työnantajaansa tai yhteistyökumppaniaan. Lopullisen voittajan valitsevat kaikki palkinnon taustalla olevat organisaatiot yhdessä.

Ehdokkaita sai tänä vuonna esittää 11.1.–5.2.2021. Palkinto jaetaan 17.3.2021 online-tapahtumassa Future Sustainable Workplaces, jossa on läsnä muun muassa ministereitä ja yritysjohtajia Suomesta ja Ruotsista.

Palkinto myönnetään yritykselle, jossa arvostetaan ja vaalitaan työyhteisön monimuotoisuutta ja jossa yhdenvertaisuus nähdään aidosti voimavarana. Palkittu yritys on hyvä paikka työskennellä kaikille sukupuoleen, ikään, etniseen taustaan, kieleen, vakaumukseen, vammaan, terveydentilaan ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Palkinnon myöntävät: Pohjanmaan liitto/Pohjanmaan tasa-arvoryhmä, Dynamo Närpes, Kristiinankaupungin elinkeinokeskus, Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia, Pohjanmaan kauppakamari, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Teknologiakeskus Merinova, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Viexpo.

Ryhmä ihmisiä. Kilpailun logo.

Ota yhteyttä

Nori Irina IMG 0132
Irina Nori
Aluekehitysasiantuntija