07.04.2017
Bothnia Business Boat avgår 11.5

På Bothnia Business Boat den 11 maj möts företagsaktörer från Österbotten och Västerbotten samt utbildnings-, forsknings- och utvecklingsorganisationer från Österbotten för att nätverka, delta i workshoppar och lära känna varandra.

På utresan berättar Eliina Puijola från Herea Oy hur vi genom att förbättra vår kommunikation gentemot kunden kan nå framgång. Hon leder tillsammans med Miia Lammi från Muova en workshop om passion, attityd och självförtroende. I Umeå har du möjlighet att besöka företagsinkubatorn Sliperiet eller Volvo Cab Competence Center. På tillbakavägen till Vasa berättar bl.a. världens mest framgångsrika kvinnliga rallyförare Ramona Karlsson och Kyrö Distillerys Miko Heinilä hur de utvecklat sina koncept för att lyckas.

Program

Kryssningen Vasa-Umeå-Vasa är gratis och innehåller resebiljett tur och retur, morgonkaffe, program Vasa-Umeå, lunch ombord samt studiebesök och transport i Umeå. Anmälningar senast den 21 april!

Om du önskar delta i kvällsprogrammet på tillbakavägen behövs en separat anmälan till jippoeventbyra.se/kryssning, senast den 21 april. Programmet innehåller mingel med dryck och tilltugg, inspirationsföreläsningar och nätverkande samt middag. Kostnaden för programmet är ca 78 euro/person inkl. moms.

Kryssningen ordnas i samarbete med Kust-Österbottens Företagare och Österbottens Företagarförening.

Bothnia business boat header

Gå till "Aktuellt "
Uppdaterat 27.03.2017, klockan 12.31, Marie Sjölind.