Women with Impact goes Finland
15
torsdag, 15.02.2018
15:00 — 17:00
Hanken, Handelsesplanaden 2, Vasa

Det handlar om affärsnytta, att skapa en framgångsrik region och ett starkt platsvarumärke som lockar kompetent arbetskraft i framtiden. Vårt mål är att de österbottniska landskapen ska berika framtiden med ett starkare fokus på nyttan av jämställdhet. 

Arrangörer är Cleantech Kvarken och Viexpo i samarbete med Vasa stad, Hanken, Österbottens förbund, North Sweden Cleantech och Region Västerbotten.

"Vi arrangerar denna dag med talare som Sveriges f.d. vice statsminister Margareta Winberg, en eftertraktad föreläsare, genusfotografen Tomas Gunnarsson, motivations- och kommunikationsexpert, känd från TedX Vasa, kvällens moderator Antoni Lacinai, VD, jämställdhetskonsult Sinikka Mustakallio, Ph.D. student i datavetenskap och telekommunikation vid Vasa universitet, Shaima Abdelmageed, projektledare för Cleantech Kvarken och North Sweden Cleantech, författardebut med boken “Bli bäst på regional utveckling” Peter Hedman. 

Vi vänder oss till kvinnor och män och hoppas på en blandad publik. Eventet är trespråkigt och presentationerna hålls på svenska och engelska."

Anmälan

Uppdaterat 18.08.2016, klockan 09.36, .