EnergyWeek 2023 inleds på måndag

EnergyWeek 2023 inleds på måndag

15.3.2023

På måndag inleds den elfte upplagan av EnergyWeek. Energibranschens toppevenemang arrangeras i Vasa stadshus nästa vecka 20-24.3.2023. Tusentals deltagare från tiotals olika länder väntas återigen närvara på EnergyWeek. Programmet går i huvudsak på engelska.

Under de fem dagarna kan man höra om de senaste nyheterna och de intressantaste nya casen inom energibranschen. Innovationer kommer också att presenteras för energibranschens toppexperter. EnergyWeek är Nordens mest betydelsefulla evenemang för nätverkande och försäljning för såväl lokala, inhemska som utländska besökare.

EnergyWeek inleds på måndagen med ett traditionellt energi- och miljöseminarium, som till skillnad från resten av veckan är ett finskspråkigt seminarium för påverkare. Temat för årets seminarium är ”Stora investeringar möjliggör en grön övergång i Europa”. Den andra delen av seminariet kommer att fokusera på den energipolitiska partidebatten, som handlar om vikten av FoU-finansiering, söker lösningar på utmaningarna i Finlands tillståndsprocesser och överväger hur man kan säkerställa genomförandet av planerade investeringar i regionen.

Anmäl dig här, det är gratis att delta i dagsprogrammet.

Gå till "Aktuellt från förbundet"