14.11.2019
Keskipohjolan nuortenpalkinto Volumelle

Vaasan uuden kulttuurin yhdistys Volume ry sai Keskipohjolan lasten- ja nuortenpalkinnon ansioistaan nuorten osaamisen ja kehittymisen tukijana musiikin alalla. Kymmenvuotias yhdistys edistää ammattimaisesti livemusiikkia ja osallistaa palkattomia vapaaehtoistyöntekijöitä kaikkeen toimintaansa.

Volume järjestää vuosittain noin 20 nuorille suunnattua livemusiikkitapahtumaa, joissa esiintyjät vaihtelevat paikallisista lupauksista kotimaisiin kärkinimiin. Nuoret ovat mukana tapahtumien pro motoinnissa, lipunmyynnissä, ohjelmatarjonnan ideoinnissa, web-masteroinnissa, roudausapuna yms. Lisäksi yhdistys hallinnoi Vaasan alueen suurinta treenikämppäkeskittymää 2 000 m2:n Rockwerstasta.

Keskipohjolan lasten- ja nuortenpalkinnon myöntää Keskipohjolatoimikunta alle 26-vuotiaalle tai alle 26-vuotiaiden nuorten parissa toimivalle henkilölle, ryhmälle tai organisaatiolle. Palkinto on suuruudeltaan 30 000 Ruotsin kruunua ja se jaetaan Keskipohjolan kulttuuripäivillä 20.–22. marraskuuta Pietarsaaressa.

Mittnorden logo bild

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle
Päivitetty 27.03.2017, Kello 12.32, Marie Sjölind.