Iloa arkeen kulttuurihyvinvoinnilla
7
maanantaina, 07.10.2019
13:00 — 15:30
Kulttuuritalo Fanny, Kirkkopuistikko 34, Vaasa

Länsi-Suomen Taikusydän-alueverkoston järjestämä lyhytkoulutus on suunnattu ikäihmisten kanssa työskenteleville sote-alan ammattilaisille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoutta kulttuurihyvinvoinnista sekä siinä käytettävistä toiminnallisista menetelmistä. Tilaisuudessa pyritään avaamaan esimerkkejä, miten kulttuurilla ja taiteella voidaan tukea asiakkaiden ja/tai työntekijöiden hyvinvointia.

Kohtaaminen ja hetken merkitys – teatterilähtöinen toiminta ikäihmisten parissa
Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Venla Korja
Teatteri-ilmaisun ohjaaja Venla Korja toimii monialaisesti teatterin kentällä: hän ohjaa, opettaa, käsikirjoittaa ja toimii esiintyjänä. Hän on erikoistunut yhteisö- ja ryhmälähtöisiin produktioihin, joita hän on ohjannut mm. Seinäjoen ja Vaasan kaupunginteattereihin. Tällä hetkellä Korja toimii Etelä-Pohjanmaan Opiston teatteritaiteen linjan vastuuopettajana.

Tanssia ikäihmisille
Tanssinopettaja (AMK) Nanna Rahikainen
Nanna Rahikainen toimii tanssijana ja tanssinopettajana ja on pitkään ohjannut +65 tanssiryhmää Vaasassa. Nannalla on kokemusta erilaisista projekteista ikäihmisten kanssa työskentelystä mm. Taiteilija kotona -toimintamallissa, jossa taiteilija työskentelee kotihoidon kanssa yhteistyössä.

Mitä kulttuurihyvinvointi on?
Hanna Kleemola avaa kulttuurihyvinvoinnin suosituksia sekä käsitteitä.
Hanna toimii parhaillaan neljän maakunnan Kulttuurisote II-hankkeen projektipäällikkönä.

Ilmoittautuminen:
1.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta: ilmoittautumislinkki

 

kulttuurihyvinvointi

Muut päivämäärät

Päivitetty 03.05.2019, Kello 16.46, Marie Sjölind.