Kahvita - Liputa - Valaise

TULE MUKAAN JUHLIMAAN SATAVUOTIASTA 

Itsenäisyyspäivä 6. joulukuuta 2017 huipentaa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden. Koko juhlavuoden kohokohta rakennetaan yhdessä. Tämä on kutsu Sinulle ja yhteisöllesi tulla mukaan luomaan ainutlaatuista, yhteistä elämystä.

Nautitaan kahvit satavuotiaan kunniaksi

Innostakaa työpaikkanne, yrityksenne tai muu arjen yhteisönne järjestämään sinivalkoinen kahvihetki omalle väelle, asiakkaille tai ystäville jo itsenäisyyspäivän aattona, tiistaina 5.12. klo 14. Kahvihetken voi tietenkin sovittaa myös muuhun kellonaikaan tuona iltapäivänä. Yhteinen hetki on tärkeintä.

Nyt jos koskaan on syytä liputtaa

Nostakaa Suomen lippu salkoon ja valaiskaa se pimeän ajaksi. Juhlavuoden kunniaksi Itsenäisyyspäivän virallinen liputus alkaa jo aattona 5.12. klo 18 ja jatkuu aina itsenäisyyspäivän iltaan 6.12. klo 22 asti.

Valaistaan Suomi sinivalkoiseksi

Valaiskaa omien tärkeiden rakennustenne julkisivut sinivalkoisin sävyin. Hienoja valaisukohteita ovat myös sillat, veistokset, puistot ja muut yleisesti tunnetut ja symboliset paikat. Valaisun toivotaan alkavan yhtäaikaisesti itsenäisyyspäivän aattona 5.12. klo 18 ja päättyvän torstaina 7.12. klo 9 mennessä. Muistetaan myös itsenäisyyspäivän kahden kynttilän perinne ja sytytetään kynttilät 6.12. klo 18.

Ilmoita tapahtumasi

Järjestätkö kahvihetken, johon kuka tahansa voi osallistua? Liputatko tai valaisetko jonkin kohteen kaikkien iloksi? Kerro siitä täyttämällä lomake. Ilmoittaja vastaa tapahtumatietojen oikeellisuudesta, eikä puutteellisin tiedoin varustettuja ilmoituksia julkaista. Ilmoittaja ei voi itse muokata tai täydentää tietoja jälkikäteen.

Ilmoittamasi tapahtumatieto julkaistaan tarkistuksen jälkeen Suomi 100 -tapahtumakalenterissa. Muista jakaa tapahtumasi tiedot myös Pohjanmaan tapahtumakalenterissa.

Tehdään kaikkien aikojen syntymäpäivä yhdessä!

Lisää syntymäpäiväviikosta:

http://suomifinland100.fi/onnea-satavuotias-suomi

http://suomifinland100.fi/onnea-satavuotias-suomi/miten-luon-juhlatunnelman/

http://suomifinland100.fi/onnea-satavuotias-suomi/kahvita-liputa-valaise/

https://www.youtube.com/watch?v=WFFrs_IT80E

https://www.youtube.com/watch?v=DoyzuJZf53U&list=PLsteaSBM8BxYkxEHZRBoKO3WNAW2NoBq9

Somekanavissa: suomifinland100, #suomi100, #finland100

Päivitetty 14.11.2017, Kello 13.00, Tarja Hautamäki.