Pyöreän pöydän keskustelu koulutus- ja työelämän jakautumisesta
21
maanantaina, 21.10.2019
09:30 — 11:00
Pohjanmaan liitto

Suomessa ja Pohjanmaalla koulutus- ja työelämä on jakautunut voimakkaasti sukupuolen ja etnisen taustan mukaan. Pohjanmaan tasa-arvoryhmä on sen vuoksi päättänyt nostaa esiin erityisesti teemaa Allas jobb – Kaikkien työt, johon pureudutaan useissa tilaisuuksissa syksyn ja kevään aikana.

Koska sukupuolen ja etnisen taustan mukainen eriytyminen koulutuksessa ja työelämässä vaikuttaa maakunnan elinvoimaan ja työvoiman saatavuuteen eri toimialoilla, tasa-arvoryhmä aikoo kutsua edustajia yhteiskunnan eri aloilta pyöreän pöydän keskusteluihin. Ensimmäinen pyöreän pöydän keskustelu pidetään yhdessä elinkeinoelämän edustajien kanssa maanantaina 21. lokakuuta. Myöhemmin järjestetään myös opinto-ohjaajille ja kuntien päättäjille suunnatut pyöreän pöydän keskustelut.

Keskustelusarja huipentuu Allas jobb – Kaikkien työt -seminaariin, joka järjestetään keskiviikkona 22. tammikuuta klo 12–16 Vaasassa. Seminaari on avoin kaikille. Kannattaa siis merkitä ajankohta kalenteriin ja pysyä kuulolla, mikäli tasa-arvoasiat kiinnostavat!

Kaikkien tyot

Muut päivämäärät

Päivitetty 17.08.2016, Kello 15.10, .