Tasa-arvoinen ja yhdenvertainen arki nuorille (ruotsiksi)

7.12.2022
18:00 - 19:30
Microsoft Teams

Kuinka rakennamme tasa-arvoisempaa ja yhdenvertaisempaa Pohjanmaata yhdessä? Kuinka nuorten äänet saadaan kuuluviin koulujen ja kuntien tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyössä? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda nuorta näkemystä Pohjanmaan kehittämiseen!

Kohderyhmät: Pohjanmaan nuoret, esim. yläkoulujen oppilaat sekä toisen ja kolmannen asteen opiskelijat, nuorisovaltuustojen jäsenet ja nuorten yrittäjien verkosto

Työpajassa saat tietoa tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta ja inspiraatiota näiden asioiden edistämiseen koulussa ja kunnassa. Työpajassa tapaat muita nuoria ja pääsette miettimään yhdessä, kuinka tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta voisi parantaa.

Ilmoittaudu viimeistään 5.12.

Voit mielellään vastata myös työpajan ennakkokyselyyn täällä. Kyselyn vastauksia käytetään työpajassa keskustelun pohjana.

Työpaja 7.12. on ruotsinkielinen. Suomenkielinen työpaja järjestetään 8.12. Ilmoittaudu suomenkieliseen työpajaan täällä.

Lisätietoja: Irina Nori, Pohjanmaan liitto, irina.nori@obotnia.fi, puh. 044 032 0644

Työpajan toteuttavat Pohjanmaan liitto ja Pohjanmaan tasa-arvoryhmä yhteistyössä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntija Ekvalitan kanssa.Takaisin