Meille töihin

Pohjanmaan liitto ajaa asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Pohjanmaalla. Päätehtävämme ovat aluekehittäminen, aluesuunnittelu, edunvalvonta ja kulttuurin edistäminen.

Haemme puolivuotiseen hankkeeseemme 

Suunnittelijaa 


Hankkeessa kehitetään yhteistyömallia ja strategiaa eri arkistointi- ja kulttuuriperintöinstituutioiden uudenlaiselle keskukselle Vaasassa, Pohjanmaalla. Työssä kartoitetaan mahdolliset toimijat ja digitalisoinnin ja arkistopedagogiikan mahdollisuuksia saada kokoelmat saavutettavaksi suurelle yleisölle uudella tavalla.   

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme hyviä organisointi- ja yhteistyövalmiuksia, käytännön kokemusta arkisto-, museo-, ja kulttuurialan suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä alan rahoitusinstrumenteista ja yhteistyöverkostoista.  

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 19.12.2022 klo 15 mennessä viitteellä ”Suunnittelija” Pohjanmaan liiton kirjaamoon (kirjaamo@obotnia.fi), PL 174, 65101 Vaasa, käyntiosoite: Hietasaarenkatu 6 B. 

Työ alkaa alkuvuodesta 2023. Hanke päättyy 30.6.2023. Palkkaus vastaa Pohjanmaan liiton asiantuntijatehtävien palkkausta. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.  
Lisätietoja tehtävästä antaa maakuntajohtaja Mats Brandt, puh. 044 493 4576, mats.brandt@obotnia.fi 


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkahakemukset osoitetaan kirjaamolle osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi.