Meille töihin

Pohjanmaan liitto ajaa asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Pohjanmaalla. Päätehtävämme ovat aluekehittäminen, aluesuunnittelu, edunvalvonta ja kulttuurin edistäminen.


Pitkäaikaisen työntekijämme seuraajaksi haemme nyt

talousvastaavaa

monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Talousvastaavana sinulla on kokonaisvaltainen vastuu liiton kirjanpidosta, päivittäisten taloustoimintojen toimivuudesta ja talousseurannasta. Osallistut budjetointiin ja vastaat tilinpäätöksen numerotiedoista. Huolehdit talousjärjestelmien ajantasaisuudesta ja olet talousohjelmien pääkäyttäjä.

Talouden seuranta, täsmäytykset, tilastointi ja monet muut tehtävät edellyttävät sinulta omatoimisuutta ja kykyä ottaa vastuuta rutiineista. Tärkeä osa-alue on omien hankkeiden avustaminen kuukausiraportein ja neuvoin.

Koulutukseltasi olet laskentamerkonomi, tradenomi tai ekonomi. Arvostamme vankkaa ja laajaa kokemustasi taloushallinnosta. On tärkeää, että otat kokonaisuuksien hallinnan käsiisi ja vastaat niistä. Liitossa toimimme sekä ruotsiksi että suomeksi, joten edellytämme molempien kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävänkuva voidaan tarvittaessa muokata kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä kevään aikana. Koeaikaa sovelletaan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi viimeistään maanantaina 27.3.2023 klo 12.00. Laita viestin otsikoksi ”Talousvastaava”.

Lisätietoja tehtävästä antaa maakuntajohtaja Mats Brandt, puh. 044 493 4576 tiistaina 7.3 klo 10–10.30 sekä klo 9–9.30 torstaina 9.3., keskiviikkona 15.3. ja perjantaina 24.3.

 


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkahakemukset osoitetaan kirjaamolle osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi.