Ready tor Talents

Tavoitteena on testata uutta lähestymisnäkökulmaa ja mallia kansainvälisten osaajien työllistymiseksi pk-yrityksiin. Hankkeen tuloksena syntyy malli pk-yritysten kansainvälisten osaajien rekrytoimisen vahvistamiseksi

Yhteiskuntamme valmiudet kansainvälisten osaajien asettumisen ja työllistymisen tukemiseen ovat vielä osin heikot. Hankkeen taustana on kaksi asiaa: a) pk-yrityksiltä puuttuu valmiuksia kansainvälisten osaajien rekrytointiin liittyen ja b) kansainväliset osaajat eivät opintojensa aikana tunnista pk-yritysten tarjoamia työllistymismahdollisuuksia. Tavoitteena on testata uutta lähestymisnäkökulmaa ja mallia kansainvälisten osaajien työllistymiseksi pk-yrityksiin. Hankkeessa kehitetään Vaasan ammattikorkeakoulun ja 1O pilotti-pk-yrityksen kanssa kansainvälisten osaajien houkutteluun, rekrytointiin ja asettautumiseen liittyvä kyvykkyyksien ja valmiuksien skannausmalli ja tarvelähtöinen valmennusohjelma.

Hankkeen tuloksena syntyy pk-yritysten kansainvälisen rekrytoinnin valmiuksien skannausmalli (toteutustapana mobiilisovellus).

‹ Takaisin
akke ScaleWidthWzEyMDBd CropHeightWzQwMF0 PadWzEyMDAsNDAwLCJGRkZGRkYiLDBd

Tietoja hankkeesta