Meille töihin

Pohjanmaan liitto ajaa asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Pohjanmaalla. Päätehtävämme ovat aluekehittäminen, aluesuunnittelu, edunvalvonta ja kulttuurin edistäminen.

Haemme kaksivuotiseen Kulttuuria kokemusasiantuntijan kanssa -hankkeeseen

Projektipäällikköä

 

kehittämään kulttuurista vapaaehtoistoimintaa, jotta maakunnan asukkaiden kynnys osallistua kulttuuriin madaltuisi sekä vahvistamaan samalla kulttuurin ja taiteen keinoin väestön hyvinvointia ja terveyttä sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tavoitteena on kulttuurista vapaaehtoistoimintaa tukevien ja edistävien rakenteiden integrointi kuntien palveluihin sekä kolmannen sektorin toimijoiden ja kuntien yhteistyömallinen kehittäminen palvelemaan kulttuurisen vapaaehtoistyön toteutumista.

Tehtäviisi kuuluu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kartoittaa kulttuurisen vapaaehtoistyön tila Pohjanmaalla, täsmentää hankkeen toimenpidesuunnitelma, suunnitella ja toteuttaa vapaaehtoistyöntekijöiden ja kulttuuritoimijoiden valmennukset. Vastaat myös hankkeessa tarvittavien materiaalien ja raporttien valmistamisesta, tilaisuuksien järjestämisestä sekä raportoinnista Pohjanmaan liitolle ja opetus- ja kulttuuriministeriölle, joka rahoittaa hanketta.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa, yhteistyökykyä, hyviä organisointi- ja viestintävalmiuksia, matkustusvalmiutta Pohjanmaan maakunnan alueella sekä tarvittaessa joustavaa otetta työajankäyttöön.

Käytännön kokemus vapaaehtoistyön koordinoinnista kuntasektorilla on eduksi.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 31.1.2023 klo 15.00 mennessä viitteellä ”Kulttuuria kokemusasiantuntijan kanssa” Pohjanmaan liiton kirjaamoon (kirjaamo@obotnia.fi), PL 174, 65101 Vaasa, käyntiosoite: Hietasaarenkatu 6 B.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Hanke päättyy 31.12.2024. Palkkaus vastaa Pohjanmaan liiton asiantuntijatehtävien palkkausta. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa: kulttuuripäällikkö Tarja Hautamäki, puh. 044 723 5007, s-posti: tarja.hautamaki@obotnia.fi.


Länsi-Suomen Eurooppa-toimisto, WFEO, etsii harjoittelijaa

Oletko kiinnostunut EU-politiikasta ja aluekehittämisestä? Oletko valmis työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja edustamaan länsisuomalaisten maakuntien toimijoita? Onko sinulla hallussa viestinnän keinot ja välineet? Jos vastasit kyllä, haemme nyt Länsi-Suomen Eurooppa-toimistoon (WFEO) Brysseliin harjoittelijaa noin vuoden mittaiselle ajanjaksolle huhtikuun puolesta välistä 2023 alkaen. Hakuaika 6.2.2023 asti.

Lue lisää Länsi-Suomen Eurooppa-toimiston sivuilta


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkahakemukset osoitetaan kirjaamolle osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi.