Meille töihin

Pohjanmaan liitto ajaa asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Pohjanmaalla. Päätehtävämme ovat aluekehittäminen, aluesuunnittelu, edunvalvonta ja kulttuurin edistäminen.

Julistamme haettavaksi

kehittämis- ja elinkeinopäällikön

viran

Kehittämis- ja elinkeinopäällikkönä johdat tiimiä, joka valmistelee ja panee toimeen erilaisia rahoitusohjelmia, joilla rahoitetaan hankkeita maakunnan kehittämiseksi. Työssä muun muassa vastaat hankehakemusten valmistelusta ja hankehallinnoinnin eri vaiheista. Edistät aktiivisesti maakuntaohjelman ja älykkään erikoistumisen strategian mukaisten hankkeiden rakentumista. Toimit myös elinkeinoelämän sidosryhmien yhteyshenkilönä.  

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet analyyttinen, systemaattinen ja tarkka. Käytännön kokemus ohjelma- ja hankehallinnoinnista on hyvä lähtökohta. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä esiintymis- ja viestintätaitoa. Liitossa työskentelemme sekä ruotsiksi että suomeksi, joten edellytämme molempien kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työssä on tarvetta käyttää englantia. Palkka ja muut edut kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Toivomme sinun aloittavan kevättalvella 2024. Virassa sovelletaan koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi viimeistään perjantaina 12.1.2024 klo 12.00. Laita viestin otsikoksi ”Kehittämis- ja elinkeinopäällikkö”.

Lisätietoja tehtävästä antavat maakuntajohtaja Mats Brandt, puh. 044 493 4576 ja hallintovastaava Margot From, puh. 044 320 6669, etunimi.sukunimi@obotnia.fi.


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkahakemukset osoitetaan kirjaamolle osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi.