Meille töihin

Pohjanmaan liitto on aluekehittäjä yli 180 000 asukkaan Pohjanmaalla. Ajamme asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Vaasan ja Pietarsaaren seuduilla, Kyrön­maalla ja Suupohjan rannikkoseudulla.

Pohjanmaan liitto hakee nyt

erikoissuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen. Erikoissuunnittelijana avustat liiton edunvalvonnassa ja osallisuustyössä sekä strategisten suunnitelmien laatimisessa ja tilastoaineistojen muokkaamisessa. Viestintä on tärkeä osa työtä. Tuotat aineistoa Pohjanmaalle tärkeistä asioista – myös EU-tasolla – ja pidät yhteyttä tiedotusvälineisiin ja liiton omiin kohderyhmiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.Sinulla on hyvät viestintätaidot, ja viestit hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti molemmilla kotimaisilla kielillä.Työtehtävien hoitaminen myös englanniksi on sinulle tuttua.Sinun tulee pystyä perehtymään nopeasti mittavaan viranomais- ja hallintotietoon ja ymmärtämään se, jotta voit laatia liiton toiminnassa tarvittavan aineiston.Kokemus kunnan- tai valtionhallinnosta, EU:n rakennerahastoista ja verkkopalvelujen saavutettavuudesta helpottaa työtä.

Työsuhde alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.Palkka ja muut ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat maakuntajohtaja Kaj Suomela, puh. 050 312 8650, ja aluekehitysjohtaja Varpu Rajaniemi, puh. 044 320 6561.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi tai postitse osoitteeseen Pohjanmaan liitto, Hietasaarenkatu 6 B, 65100 Vaasa. Laita hakemukseen merkintä ”Erikoissuunnittelija”. Hakuaika päättyy 30.11.2020 klo 15.00.


Harjoittelupaikkahakemukset osoitetaan kirjaamolle osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi.