Meille töihin

Pohjanmaan liitto ajaa asukkaiden, elinkeinoelämän ja kuntien etuja Pohjanmaalla. Päätehtävämme ovat aluekehittäminen, aluesuunnittelu, edunvalvonta ja kulttuurin edistäminen.


Haemme nyt

aluekehitysasiantuntijaa

hankehallintoon.

Aluekehitysasiantuntijana osallistut erilaisten rahoitusohjelmien toimeenpanoon liiton rahoittamien hankkeiden kautta. Vastaat hankehakemusten valmistelusta, osallistut asiantuntijana kehittämishankkeiden ohjausryhmiin, valvot hankkeita ja vastaat hankeneuvonnasta sekä hankkeiden seurannasta. Edistät aktiivisesti maakuntaohjelman ja älykkään erikoistumisen strategian mukaisten hankkeiden rakentumista. Kehität ja toteutat hanketoimintaan ja liiton käytettävissä oleviin rahoitusohjelmiin liittyvää tiedotustoimintaa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet analyyttinen, systemaattinen ja tarkka. Käytännön kokemus hankehallinnosta on hyvä lähtökohta. Arvostamme hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja. Liitossa työskentelemme sekä ruotsiksi että suomeksi, joten edellytämme molempien kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työssä saattaa myös olla tarvetta käyttää englantia. Palkka ja muut edut kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Toivomme sinun aloittavan syksyllä 2023. Toimessa sovelletaan koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi viimeistään maanantaina 22.5.2023 klo 12.00. Laita viestin otsikoksi ”Aluekehitysasiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluekehitysjohtaja Varpu Rajaniemi, puh. 044 320 6561 ja kehittämis- ja elinkeinopäällikkö Niklas Ulfvens, puh. 044 320 6563.


Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkahakemukset osoitetaan kirjaamolle osoitteeseen kirjaamo@obotnia.fi.