Haaste tasa-arvolupauksiin

Pohjanmaan tasa-arvoryhmä toteuttaa keväällä 2021 tasa-arvokampanjan, johon sisältyy mm. kuntavaaliehdokkaiden haastaminen tasa-arvolupauksiin.

Tavoite: Innostaa kuntavaalien ehdokkaita miettimään tasa-arvoasioita ja edistämään niitä, jos tulevat valituksi.

Sisältö: Pohjanmaan kuntavaaliehdokkaat haastetaan antamaan tasa-arvolupauksia sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #TasaarvoPohjanmaa #JämställtÖsterbotten. Lupaukset kerätään tälle verkkosivulle ja niitä esitellään Pohjanmaan liiton ja tasa-arvoryhmän some-kanavissa.

Kampanja alkaa Pohjanmaan tasa-arvoryhmän järjestämässä webinaarissa Monimuotoinen, tasa-arvoinen ja elinvoimainen Pohjanmaa 19.3.2021. Webinaarin ohjelma ja ilmoittautuminen

Osallistuminen kampanjaan on yksinkertaista. Ehdokas julkaisee sosiaalisessa mediassa hänelle tärkeään tasa-arvokysymykseen liittyvän vaalilupauksensa aihetunnisteella #TasaarvoPohjanmaa, jotta voimme löytää ja jakaa sen. Ehdokas voi halutessaan käyttää kampanjan kuvaa. 

Ladattava Facebook-kuva

Ladattava Facebook-kuva (kaksikielinen)

Ladattava Instagram-kuva

Ladattava Instagram-kuva (kaksikielinen)

Keräämme ajanjaksolla 19.3.–31.5. Facebookissa tai Twitterissä tehdyt lupaukset tälle verkkosivulle ja esittelemme niitä Pohjanmaan tasa-arvoryhmän facebook-sivulla @5050ostrobothnia ja Pohjanmaan liiton twitter-tilillä https://twitter.com/pliitto.

Inspiraatiota lupausten tekemiseen:

Rakennetaan yhdessä entistä tasa-arvoisempaa Pohjanmaata!

Ota yhteyttä

Nori Irina IMG 0132
Irina Nori
Aluekehitysasiantuntija