Jobba hos oss

Österbottens förbund bevakar invånarnas, näringslivets och kommunernas intressen i Österbotten. Våra huvudsakliga uppgifter är regionutveckling, regionplanering, intressebevakning och främjande av kultur.

Vi söker

en regionplanerare med specialinriktning GIS.

Du deltar i utarbetandet av landskapsplanen, trafiksystemplanen och havsplanen samt i de utredningar som behövs för dem. Ditt ansvarsområde är utveckling av GIS vid Österbottens förbund och uppgörandet av GIS-analyser samt uppföljning av landskapsplanens förverkligande. Du deltar även i andra uppgifter på Österbottens förbund.

Vi söker dig som minst har lämplig yrkeshögskoleexamen eller motsvarande utbildning. Erfarenhet av att ha jobbat med GIS är en förutsättning, och erfarenhet av samhällsplanering värdesätter vi särskilt mycket. För att lyckas i jobbet ska du ha förmåga att både arbeta självständigt och i team. Kunskaper i tal och skrift på svenska eller finska värdesätts.

Anställningen är tillsvidare. Lön och övriga villkor enligt allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal. Prövotid tillämpas. Jobbet börjar 1.11.2023 eller enligt överenskommelse.

Sänd din ansökan per e-post till kirjaamo@obotnia.fi senast måndag 9.10.2023 kl. 15. Märk ansökan ”Regionplanerare”.

Närmare upplysningar ges av regionplaneringsdirektör Ann Holm, tfn 044 320 6540.


Praktikplatser

Ansökningar om praktikplatser vid Österbottens förbund kan skickas till registratorskontoret på adressen kirjaamo@obotnia.fi.